PONIEDZIAŁEK 27.03.2033
kawa zbożowa (jęczmień, żyto) na mleku
chleb suchodolski (mąka żytnia, mąka pszenna) z masłem
parówka z szynki
ketchup
szczypiorek
pomidor
zupa gulaszowa z ziemniakami (seler)
makaron pszenny z serem białym
polewa truskawkowa (jogurt naturalny)
kompot
herbata z cytryną
ciasto z własnego wypieku z owocami (mąka pszenna, jajka)
herbata
WTOREK 28.03.2033
chleb żytni z masłem
pasta z sera białego i suszonych pomidorów
pomidory
zupa fasolowa z makaronem (seler)
ziemniaki
schab duszony w ziołach
surówka a’la coleslaw (jogurt naturalny)
chleb pszenny z masłem
wędlina drobiowa
pomidor, szczypiorek
ŚRODA 29.03.2033
grysik na mleku z sosem truskawkowym
bułka pszenna z masłem i dżemem niskosłodzonym
marchewka do chrupania
barszcz ukraiński z ziemniakami (seler, śmietana, jogurt naturalny)
kasza na sypko
zraz w sosie chrzanowym (mąka pszenna, bułka pszenna, śmietana, jajka)
buraki z jabłkiem
pasztet z kurczaka
ogórek kiszony
CZWARTEK 30.03.2033
bawarka (mleko 2%)
zupa grochowa z boczkiem smażonym i ziemniakami (seler)
spaghetti (mąka pszenna)
owoc
jajko na twardo w plastrach
PIĄTEK 31.03.2033
ser żółty
ogórek zielony
zupa jarzynowa z tuńczykiem (seler,tuńczyk)
jajko na twardo w sosie koperkowym (mąka pszenna, jogurt naturalny, śmietana 10%)
surówka z marchewki i jabłek (jogurt naturalny)
budyń malinowy bez cukru na mleku
wafelek kukurydziany